Månadens blogg februari: Jennifer Klingvall Februari: Jennifer Klingvall

Jennifer klingvall

Månadens blogg Februari: Jennifer Klingvall ♥

Fantastiskt mysiga Jennifer blir månadens blogg för Februari, och det är även en av de bloggar jag läst och följt mest sporadiskt den senaste tiden. Hon är så himla vacker och har just fått sitt första barn, vilket var OTROLIGT spännande att följa i slutet av graviditeten. Både i bloggen och genom Gravid: vecka för vecka på youtube. Nu har ju inte jag en mammablogg, är inte gravid eller planerar barn själv – men just därför tycker jag det är så himla spännande att se hur det går för andra som är i den delen av sitt liv!

Jennifer har ett sätt att skriva som verkligen gör att man vill läsa vidare, och tar upp ämnen som är viktiga men som kanske är svåra att prata om, fast på ett så naturligt sätt. Hon tar också fantastiska bilder och inspirerar mig jättemycket. Förutom att blogga om graviditeten har Jennifer också startat en ny youtube kanal, och har sedan tidigare ett härligt instagram-konto med mestadels hårinspiration som jag tycker om jättemycket eftersom jag är väldigt hår-intresserad som ex-frissa, haha! 🙂 En riktigt mysig blogg och som jag hoppas att ni också börjar följa! ♥


Tipsa om bloggar till månadens blogg!

** Varje månad utser jag en blogg som är lite sådär extra skön, tips gärna om spännande bloggar eller varför inte din egen i något av de inlägg som handlar om Månadens blogg! Så spännande att upptäcka nya, bra bloggar som förtjänar att synas lite extra! 

 

Du kanske också gillar:

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.