Månadens blogg Mars: Alice Stenlöf Mars: Alice Stenlöf

alice stenlöf blogg

Månadens blogg Mars: Alice Stenlöf

Fick ett tips om denna blogg för en tid sedan, och har sedan dess börjat kika in lite titt som tätt. Jag fullkomligen älskar hennes bilder! Hon är jätteduktig på att fota och just nu fylls bloggen av såna här drömmiga vacation-bilder så man bara själv önskar att man befann sig i utlandet! Förutom hennes fantastiska bilder är hon dessutom otroligt vacker och enligt mig väldans inspirerande när det gäller kläder, stil och smink. Hennes eye-liner skills är on point, shit hon är typ flawless! (känner att jag blir lite smyg-avis, haha)  😉

I övrigt har Alice också ett väldigt inspirerande instagram-konto som ni hittar >> här <<, och som jag själv följer sedan tidigare. Återigen, sjukt fina bilder och en riktig inspirationskälla framförallt när det kommer till styling!

In och kika vettja! ♥


Tipsa om bloggar till månadens blogg!

** Varje månad utser jag en blogg som är lite sådär extra skön, tips gärna om spännande bloggar eller varför inte din egen i något av de inlägg som handlar om Månadens blogg! Så spännande att upptäcka nya, bra bloggar som förtjänar att synas lite extra! 

Du kanske också gillar:

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.