Veckan som var och veckan som kommer

Hej och hopp!

Veckan som var va rätt hektiskt. Jag åkte bland annat ner till SVT Umeå för att spela in ett avsnitt av Gokväll. Nu är äntligen Lördags-klippet uppe på svt:s hemsida och det kan ni se HÄR. Hulda Andersson visade höstens trender och endel tips på hur man kan styla om sommarplagg och fortsätta använda dem även på hösten vilket var väldigt kul och användbart för mig eftersom hon använde sig av mina sommar-kläder! 🙂 Sedan åkte jag och Petter vidare ner till min farmor i Sundsvall. Fick träffa henne igen och även en av mina kusiners familj och min faster. Jag träffar inte den sidan av släkten lika ofta eftersom de bor så långt bort, och därför blir det såklart extra roligt när det väl händer.

Jag gjorde endel AWESOME shoppingfynd enligt mig själv, haha! Make up store hade nämligen utförsäljning på ögonskugga och läppstift. Ångrar nu att jag inte köpte ännu mer.. Det var TVÅ FÖR 100 KR! Så till alla er som bor i Sundsvall och gillar smink: DIT OCH SHOPPA! Hittade äntligen mitt favoritläppstift Exit, jag trodde det var helt slutsålt och utgått, men äntligen hittade jag det och köpte fyra stycken (!) eftersom MUS i sundsvall hade det i olika äldre utföranden. JAG BLEV SÅ HIMLA GLAD! Nu har jag i flera månader och kanske år framåt!! Jippie! Jag ska visa sen! Köpte också ögonskuggor, lite till hemmet från Lagerhaus och en väska.

 

VECKAN SOM KOMMER:

Plugg för hela slanten. Ja vi har två inlämningar i veckan i kursen “Information genom bild och text 2” ang. visualiseringar, samt i marknadsföringskursen.. Så det får väl prata för sig självt. Men ska försöka hinna trots en envis förkylning som inte vill ge med sig helt och hållet.

Storstädning. Ja, det talar väl också det för sig självt. Men vi måste verkligen storstäda och tvätta fönstren i lägenheten. Även om det inte upplevs skitigt så är det ju ändå ett tag sedan vi verkligen städade igenom skåp och noggrant svabbade igenom lägenheten, så någon gång under veckan ska vi göra det. Tråkigt, men ack så skönt det är då det är gjort! Garderoben har jag redan rensat lite och lagt sommarkläder i en låda. Men jag ska köra en till omgång så fort vi är klara med storstädandet!

Måla klart väggarna. Ja, det har jag skjutit upp för länge nu. Det är bara ett litet hörn kvar att måla och sen ska jag skruva upp en hylla och flytta tak-lampan. SEN SKA VI FÅ SE RESULTATET. Blev så sjukt mycket finare! 🙂

Söka ESTA/inresetillstånd till USA och planera klart vår roadtrip. Ja det måste vi faktiskt göra nu, för om lite mer än två veckor så åker vi ju faktiskt till usa och påbörjar vår stora månadslånga resa genom amerikat! Jag har ju varit där förut, men ska ändå bli kul att se andra delstater och städer än dem i Californien! Ska precis nu söka om esta och sedan ska vi träffas senare i veckan för lite mer planering kring aktiviteter och sevärdheter. Vi har bokat hotell i de flesta större städer, bokat alla flygresor och även bokat hyrbilen som vi ska ha hela resan. Yay! Det närmar sig!

 

Hur ser er vecka ut? Hoppas ni får en fin dag. Kram på er!

Du kanske också gillar:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.