Tre saker jag blir glad av just nu

Hej! Tänkte på det här att det varit lite negativt i bloggen ett tag på grund av all stress som jag har befunnit mig i och faktiskt fortfarande är kvar i även om det nu känns MYCKET bättre! Jag märker stor skillnad av att bara droppa alla deadlines och köra på i min egen takt när det gäller skolan: vilket absolut inte är något jag egentligen vill eftersom jag tycker deadlines är till för att följas och självklart är viktigt för att få något gjort. Men är man som mig lite överstressad så hjälper det otroligt mycket att fokusera på en sak i taget och försöka tänka bort deadlines för ett tag. Så varför inte ta tillfället i akt och skriva om tre saker som gör mig glad just nu! 🙂 Behöver lite positivitet och även om man är mitt i en stressig period är det så viktigt, om inte viktigare än någonsin, att påminna som om det som faktiskt gör en glad och lycklig.

Tre saker som gör mig lycklig just nu:

  1. Soligt väder och smältande snö: Gud så glad jag blir då jag vaknar av att det är så LJUST på morgonen, något det är total brist av här uppe i Piteå hela vinterhalvan. Man känner sig så lätt och energifylld och vaknar mycket lättare till skillnad från i vintras då jag inte ville röra mig en meter från sängen (så kändes det). Nu känner jag energi att göra saker och jag blir så glad när jag gå till jobbet och solen lyser en i ansiktet. Känns som att våren är nära nu. Underbart!
  2. Petter: Han gör mig i och för sig alltid glad; cheesy I know.. 😉 men just nu gör han mig extra glad genom att bara finnas där för mig och underlätta min stressiga vardag. Så fantastiskt att det finns människor som honom som förstår, vill förstå och hjälpa när jag har det lite kämpigt. Så tacksam för det! Förutom det så får han mig att asgarva minst en gång per dag vilket är så roligt, vi har oftast så jäkla kul även om vi bara sitter och ser en film eller gör ingenting. Älskar det med honom, och att man kan hitta sånadär människor man bara kan vara sig själv och garva med!
  3. Alla positiva nyheter: Efter en lång tid då jag tycker det känns som att negativiteten varit på topp i både media, politik, folk är sjuka, känt sig deppiga, både i min omgivning och generellt – så är det så många glada nyheter nu! Flera av mina vänner ska få barn, ett par vi känner ska gifta sig i sommar, folk ska köpa hus och åka på roliga semestrar. Jag blir så himla glad över att se hur många som har saker att vara så fantastiskt glada över och se fram emot detta år. Själv har jag en examen att se fram emot och att vi äntligen blir klar med fix i lägenheten, en förhoppningsvis fantastisk sommar och att få träffa mina vänner som inte bor här (vår och sommar gör det lite enklare). Hurra för positivteten! ♥

Förutom detta finns det självklart fler grejer som gör mig glad: positiva och härliga arbetskollegor, min familj, min katt, hihi, chips och dipp, att känna mindre stress, att ha lite mer pengar än studentkassan, osv. Men detta var de jag tänkte lite extra på just nu. Avslutar med bilder från i somras som gör mig glad 🙂
Vad gör er glada just nu? ♥ Kommentera gärna!

Du kanske också gillar:

2 kommentarer

  1. Så himla fina bilder <3 man får vår & sommarkänslor!
    Fint att våren kan skapa positivitet, vad har ni för planer att se framemot i år och sommar?

    1. Tusen tack, visst får man? 🙂 Kul att det gick fram då bilderna var ett utkast från min instagram i somras! Ja, jag tycker att våren gör att allt känns lite lättare. Har alltid haft svårt för vinter och mörker så jag blir så glad av att det är ljusare nu (och varmare, haha)! I år har vi nog inte riktigt hunnit planera än exakt vad vi ska göra, men vi hade nog tänkt göra mycket resor inom Sverige i sommar och hälsa på de vi känner! Ser fram emot att vara ute och grilla med vänner, gå på vänners bröllop och allt sådant. Men mer konkreta planer har vi inte än så länge. Tror det kommer bli en kanonsommar! <3 kramis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.