Onsdag

Idag skulle jag åka och ta cellprov igen, men tiden blev inställd för läkaren var sjuk. Så får väl invänta en ny tid! I övrigt så jobbar jag inte idag och ska ta och försöka få klart min sista uppgift i marknadsföringskursen. Har inte så mycket kvar på den så det ska bli skönt att ha den gjord. Jag måste också packa lite inför vår resa till “fjäll-livet” i helgen, haha! 🙂 Vi ska ju åka till ett ställe som heter Kåbdalis, det är ju inte riktigt fjällen men det finns skidbackar, after-ski och så har vi hyrt en jättestor stuga. Så vi blir totalt 3 par (6 pers) + någon fler som åker med. Ska bli så roligt!! Bytte bort fredagen så vi ska åka redan fredag morgon tror jag. Uppdaterar mer om det då!

Det är jättefint väder ute idag så jag ska också försöka ta mig en promenad in till stan och kika lite. Måste också hämta ut ett paket: köpte en sån lampa med dioder som man kan ha när man fotar eller filmar videos. Så himla kul! Hoppas den är bra, chansade och köpte en billigare variant innan jag köper något annat som är dyrare. Nu ska jag ta och snygga till mig och fota lite grejer till bloggen som jag tänkte visa senare.

Mitt paket från Zara har kommit! Blev totalt överlycklig för det tog seriöst bara två dagar att få paketet och ändå skickades de från Zara i Polen (!). Sjukt, i Sverige tar det ibland flera veckor för ett ynka litet paket upp till Piteå. Jag börjar gilla DHL skarpt 😉 Och älskar att få paket från Zara, det är så fint nedpackad i lådan med papper runt. Visar dem sen!

Och så ska jag utse Månadens blogg för Mars, har ni några förslag? 🙂 Kram så länge ♥

Du kanske också gillar:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.