Min höst

Godmorgon!

Hösten känns verkligen som den är här nu. Solen skiner i och för sig ute, men det blåser såå kallt här och så fort solen går i moln blir man sjukt frusen på en gång. Hösten för mig kommer däremot bli spännande:

– Jag har börjat sista året på Webbredaktörsprogrammet. Jag läser ju på distans mot Högskolan i Borås och har gjort det i två år nu. Känns jättekonstigt att det bara är ett år kvar nu, sedan är jag färdig webbredaktör. Det känns lite stressande att inte veta vad som händer efter det här året. Men samtidigt jätteroligt att kunna börja jobba och vara “klar” men studierna. Att ta ut en kandidatexamen är något som jag alltid velat, så det känns stort för mig som ofta hoppat mellan olika utbildningar eftersom hag inte vetat vad jag vill bli. Jag har ju pluggat totalt 4,5 år (!!) sedan jag bestämde mig för att sälja salongen. Så jag känner mig lite vilse samtidigt som jag är jätteglad. I höst har vi jättemycket roliga kurser att se fram emot och i vår blir det C-uppsats för hela slanten.

– Jag hoppade på en extra kurs i Marknadsföring i höst och det känns jättespännande men är lite stressad över att hinna allt. Som tur är så går den på 25% takt så den är utsträckt över hela terminen men är ändå bara 7,5 högskolepoäng. Så jag hoppas det ska gå bra trots att jag läser det andra samtidigt. Marknadsföring är något jag verkligen velat lära mig mer inom.

– I oktober åker jag och tre killar på USA Roadtrip! Ser fram emot detta så mycket. Känns helt overkligt att jag ska göra det, för är ju något man alltid pratat om att göra men inte tänkt att det kommer bli av. Mer som en avlägsen dröm och sånt som folk gör på film. Men nu händer det alltså! Jag ska berätta mer om det sen, men tanken är i alla fall att vi ska flyga till New york, därefter flyga till Chicago och sedan hyra bil och köra till San fransisco genom bl.a. St. Louis, Denver och Salt lake city. Sedan styr vi kursen ner mot Los Angeles och avslutar i Las Vegas.

– Äntligen ska vi fixa till lägenheten. Jag har ju börjat måla om till bomullsvitt i köket och i ett av våra sovrum, och det är så himla roligt att se skillnaden och få det fräscht och fint som man vill ha det. Det är ju något som är så kul med bostadsrätt, att man kan göra nästan precis som man vill invändigt. I höst ska vi fortsätta måla klart, för det mesta är det jag som målar och grejar här hemma då jag tycker det är roligt. Finis tycker inte det är lika skoj men hjälper till när det behövs. Sedan ska vi även måla och tapetsera i hallen och vardagsrummet, byta köksfläkt och dra lite el men det tänker vi överlåta till en elektriker. Det kommer bli såå fint och ser verkligen fram emot att det blir klart och precis som vi vill! 🙂 Äntligen!

Hur ser er höst ut? Har ni något kul att se fram emot? 🙂 Kram

Du kanske också gillar:

4 kommentarer

  1. sjukt najs med usa roadtrip! du får posta mkt bilder därifrån jag skulle oxå vilja åka på en sån resa! som du säger det är verkligen en drömresa!!

  2. Haha jag va också det förut, men efter att jag börjat äta frukost mer och mer så är jag alltid jättehungrig på morgonen och vill äta mycket frukost. Vad kul med webbredaktör program!

    1. Frida: Så himla bra! Frukosten är ju viktigast <3 Ja det är jättekul! jag hoppas att det är lika roligt att jobba som det när jag är klar sen 🙂 kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.