Hoppas du firar i himlen brorsan ♥

Idag den 9 november 1985 föddes min storebror Morgan. Och idag skulle han ha fyllt 30 år, men tyvärr fick han bara sex månader här på jorden. Det känns konstigt nog ibland som om något saknas inom mig, även fast han aldrig varit en fysisk del i mitt liv. Det är konstigt på något sätt att tänka att en femtedel av vår syskonskara inte finns med oss. Den 10 april 1986 så dog han efter att ha blivit väldigt sjuk och fick bara sex månader här på jorden. Den 10 april: som även kom att bli min födelsedag tre år senare. Jag har alltid känt lite sorg över att aldrig ha fått träffa min ena storebror. Trots att man inte tänker på det så ofta så tänker man på det, och det känns lixom overkligt att han idag skulle ha fyllt 30 år. Och idag skulle vi åkt hem till honom och firat hans 30-årsdag med paket och tårta och sjungit för honom. Jag vet inte varför, men hela livet har jag känt det som om vi har något slags starkt band även fast vi aldrig träffats. När jag var liten minns jag att jag ibland låtsades att han var med mig och så kunde jag prata till honom rakt ut i luften. Ibland när det varit jobbigt har jag frågat honom om råd. Mamma har berättat att när han levde så var han som en liten solstråle och skrattade mest hela tiden. Det tror jag vi har gemensamt, det där med att ha lätt och nära till skratt och han skulle säkert tappa kontrollen sådär som jag gör och bara garva rakt ut till de mest udda saker. Och ha sämst humor 🙂 Fan vad kul jag tror vi hade haft! Kanske är det han som hade varit den stora pajasen i familjen istället för mig?  

 

Det är speciellt på såna här dagar man undrar vad han skulle göra just idag. Om han skulle jobba, plugga? Skulle han ha en familj? Skulle han ha gift sig? Skulle han ha rest, eller vara på en resa, eller kanske bo i ett annat land? Eller skulle han bo i samma stad som mig? Det får vi aldrig veta, men jag tror i alla fall att han skulle haft ett roligt liv med en massa fyr för sig. Men det är ju bara vad jag tror! 🙂 Jag var hos en healer i somras, och eftersom jag till viss del tror på energier och sånt och är lite “andlig” av mig så blev jag så otroligt glad när hon berättade för mig att han har varit med mig i hela mitt liv. Hon sa att det var han som “hjälpte till” lite att jag föddes några veckor för tidigt just på den där dagen som var så sorgsen, så den skulle bli till en bättre och ljusare dag. Precis såsom mamma också alltid sagt. Healern berättade att han var med alla oss syskon och kikar in i våra liv ibland, och att när jag var bebis och liten så kunde jag se honom och då fick han mig ofta att skratta och jollra. Hon sa att då och då så är han med mig än idag, och det är han som berättar för mig att jorden faktiskt är en nice plats och att jag ska stå stadigt och inte sväva iväg sådär som jag kan göra, vilket fick mig att skratta för det är sant! haha 🙂 och hon berättade också att när han är där så känner jag en bekant närvaro och jag blir lugn, vilket också stämmer för det har jag känt hela mitt liv. Det lixom kommer en känsla att nu är han här på nåt sätt, det är svårt att förklara.. Kanske låter det mest som hokus pokus men jag är säker på att det är så det är och det är jag så sjukt glad för. Jag fick ju aldrig spendera tid med honom här på jorden men jag har i alla fall haft turen att få känna av hans närvaro nu i efterhand.

 

Tyvärr kan jag inte besöka hans grav idag då den är lite för många mil bort, men jag ska tända ljus och fira Morgans födelsedag som om han vore här. För än fast han inte finns här på jorden så finns han någon annan stans och jag hoppas att du firar var du än befinner dig nu! 

Du kanske också gillar:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.