Godmorgon!

Tjolavipp! Nu har jag just käkat en riktigt stadig frukost, gjorde en rostmacka med ost och kokt ägg tillsammans med en fil-tallrik. Kände mig som när vi var små och åt frukost på lördagarna, då lyxade vi alltid med ägg och flera olika frukostar. Jag är annars rätt dålig på det här med frukost.. Jag måste verkligen äta frukost annars svimmar jag nästan, men i regel blir det mest enkla snabba saker, typ en snabb smoothie, lite fil och mûsli eller bara en kaffekopp. Förut kunde jag stå och laga bacon och äggröra med vita bönor, gjorde avocado smoothie varje morgon och så vidare. Måste verkligen skärpa mig! Man känner sig mycket piggare om man äter en bra frukost än om man slarvar med den. Önskar jag inte vore så morgontrött! Skulle så gärna vilja vara en sån här person som studsar upp ur sängen vid klockan 6, tränar, gör brakfrukost och har energi till tusen. Tyvärr är jag ju inte född så.. Så länge jag kan minnas har jag varit sjukt trött på morgonen och jag känner mig aldrig utvilad förrän typ klockan 10. Någon fler som är som jag?

Helgen kommer förresten bli jättemysig, på fredag ska kanske min mamma komma hit och hälsa på mig (vi bor ju inte i samma stad) och sen på Lördag ska vi ut och käka med Cubus eftersom vi tog 20% i augusti! Yay! Ska bli så kul med en tjejkväll först med drinkar på Tages skybar som öppnade i sommar, och sedan middag på Ångbryggeriet. Där har jag aldrig varit så det ska bli spännande! Vi ska eventuellt gå ut efteråt också vilket blir kul, har inte varit på krogen på jättelänge!

brunch_bday

Avslutar med en bild på en awesome frukost-brunch jag gjorde i våras när jag fyllde år tillsammans med mina vänner. Önskar alla frukostar var så!  ♥

Du kanske också gillar:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.