Godmorgon!

Tjena mittbena!

Idag jobbar jag inget så jag tänkte försöka få lite skolarbete gjort. Annars är det kanske inte världens mest spännande dag.. hehe. Men det måste göras! Jag jobbade helg (jobbar timanställd på Cubus under tiden jag pluggar) så jag har ju min helg nu istället kan man säga, men då får man passa på att försöka få till lite skoljobb.

Jag tänkte också försöka mig ut på en liten prommis då det ser ut att vara härligt väder idag. Såg att de hade utförsäljning på Jysk av visnings-ex och att det fanns en hylla där som jag gärna skulle köpa ifall ingen annan hunnit före. Så kanske blir en sväng dit 🙂  Ska också se om jag får tid över, så ska jag skruva ihop mitt skrivbord. Jag köpte ju en ny bordsskiva på Ikea senast vi var där, en som är två meter lång istället för den jag har nu som är 120. Rummet är inte så stort så det blir snyggt att det nästan täcker en hel kortsida. Sen ska jag be Petter hjälpa mig att sätta upp hyllor, jag är en sån perfektionist när det kommer till att saker och ting ska va exakt spikraka (VARFÖR HAR JAG INTE INVESTERAT I ETT VATTENPASS?? haha!!) så då måste man typ vara två (Läs: Petter får stå och hålla hyllorna/tavlorna/speglarna i en evighet och flytta dom millimetrar medan jag står och dikterar, gud så jobbigt!). Men det är väl det jag ska pyssla med idag! (och njuta av att våren närma sig)

Vad har ni för planer? Hoppas ni får en fin dag! kram ♥

västa lindex

Avslutar med en bild på min fina vårväska jag köpte i höstas på Lindex, som jag ska gräva fram ur garderoben nu när det börjar bli ljust och fint ute! Och mina bruna boots till, yes!!!!! ♥ Så ska bara snön få tina bort helt kommer jag fierca fram på gatorna med denna.

Du kanske också gillar:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.