➜ Tjugotre snabba om mig

Tänkte göra en “23 snabba” antingen-eller frågor, så får ni veta lite mer om mig! Ni får gärna kommentera vad ni skulle valt eller svara på er blogg (säg till isåfall så jag får läsa om er, skulle vara kul!!!!) 🙂

 • Te / Kaffe – (Kaffe på morgonen med massa mjölk är det bästa som finns)
 • Chips / Godis – (Lättsaltade och om det finns OLW Ranch-dipp till, haha! Annars godis..)
 • Choklad / Lakrits – (Tycker inte om lakrits)
 • Borta / Hemma – (Kan man ju inte tro om globetrottern, haha, men har lärt mig uppskatta hemma nu!)
 • Sjunga / Spela instrument – (Har sjungit så länge jag kan minnas men vill lära mig spela instrument. försöker med gitarr nu!)
 • Morgonmänniska / kvällsmänniska – (Jobbar bäst MITT PÅ DAGEN så är inget av dom, haha)
 • Utomhus / Inomhus – (Är det fint väder älskar jag att vara utomhus och andas frisk luft. Men älskar att mysa in mig framför teven med.. hmm båda! haha)
 • Gym / Grupp-pass – (Jag tränar bäst ensam eller med typ en person. Men dans i grupp gillar jag!)
 • Singel / Förhållande – (Här är jag lite kluven. Om jag tittar på hur mitt liv sett ut så är jag en förhållande-person, något jag inte trodde om mig själv jättelänge – men då hade jag nog inte hittat rätt person och längtade ut varje gång. Däremot så tycker jag inte man ska vara i ett förhållande bara för att vara det, då är det bättre att vara singel. Självklart ska det kännas rätt till en början. Sen kan ju vad som helst hända och då får man agera utifrån det. Så summa summarum: Förhållande om det känns rätt – Singel om man känner att det inte är rätt. Man ska inte stressa.)
 • Dator / TV – (Tittar typ aldrig på tv längre..)
 • Utséende / Personlighet – (Jag tycke givetvis båda är viktigt för mig själv, men jag tycker alla dagar i veckan att personligheten är viktigare än hur man ser ut. Om personligheten är härlig så blir personer alltid vackrare i mina ögon ändå. Är någon snygg men sjukt dryg så blir dom direkt fulare enligt mig själv.)
 • Kramar / Pussar – (Haha vilken fråga… Jag vill välja båda om det är någon jag tycker om! Men jag är ganska kramig, så måste jag välja en kanske det blir kramar då.. Nä gud jag vet inte! BÅDA om det är någon jag är i ett förhållande med! Övrigt skulle jag säga kramar.)
 • Kolsyra / Utan kolsyra – (Jag pallar inte kolsyra, aldrig gjort och kommer aldrig göra. Bara i små mängder.. haha. Så jag säger utan kolsyra!)
 • McDonald’s / MAX – (Max mini-mål med chilicheese alla gånger!)
 • Fest / Hemmakväll – (Än hur kul en fest kan vara, så väljer jag nog hellre en hemmakväll med Finis. Fast för några år sedan hade nog svaret varit annorlunda! Det beror helt på vad det är för typ av fest också.)
 • Utomlands / Sverige – (Gud denna är så jäkla svår.. Jag älskar båda på olika sätt. Jag ÄLSKAR att se nya platser mest av allt, men jag saknar alltid Sverige när jag är borta. I Sverige är jag nog tryggast, men utomlands är jag riktigt glad! Måste säga båda!!)
 • Hund / Katt – (Denna är också svår, för jag älskar djur och skulle typ vilja ta hand om alla djur i hela världen! Jag har haft både katt och hund och jag vill ha en av varje i framtiden.. Men jag säger katt nu eftersom jag haft flest katter, HAHA! Kan verkligen inte välja!)
 • Ge / Få – (Jag älskar att få saker.. haha, men det finns inget som gör mig gladare än att se de jag tycker om bli glada eller ge dem något jag vet att dem vill ha. Kanske låter klyschigt men så är det verkligen! Om denna frågan på nåt vis är sexuell skulle jag nog säga samma svar.. HAHA!)
 • Fota / Bli fotad – (Jag älskar båda två egentligen, för jag älskar att fotografera – men älskar också att stå modell. Man får en sån kick! Men jag ag tycker inte direkt om att vara med på bild när jag inte är beredd eller när någon tar fula kort på en.. haha. Jag vill ha lite kontroll på vilka bilder jag finns med på! Kanske låter lite fåfängt men så är det, hehe. Kan dock gärna fula mig på bild, det gör jag typ jämt! Bara jag är med på det!)
 • Hörsel / Syn – (MEN GUD SÅ SVÅRT! Jag skulle ju alla dagar vilja ha kvar båda. Men var jag bara tvungen att välja en av dem skulle jag nog vilja ha kvar synen.. Man kan ju ändå läsa på folks läppar och jag tror det är en större frihet att kunna se. Men samtidigt skulle jag ju ha svårt att vara utan musik och att inte prata med folk, jag är ju världens socialaste person. Men jag säger synen, med den kan man ändå lära sig kommunicera och kunna se folks ansiktsuttryck medan dem pratar eller ser på mig. Det säger oftast mer än ord i alla fall.)
 • Aldrig ha sex på ett år / Aldrig äta något gott på ett år – (Haha men vilken fråga.. Men här skulle jag nog säga att jag hellre skulle skippa den goda maten. Jag tycker sex är en stor och viktig del av livet som stärker band och känslor samtidigt som det kan vara väldigt roligt och stressdämpande. Det är ju inte det ALLRA viktigaste i ett förhållande, men det är en väldigt viktig del för mig i alla fall.)
 • Världsfred / Rikedom – (Skulle nog helt ärligt hellre vilja att det var fred i världen än att jag var rik. Självklart vill man ha bra med pengar, men jag har hela livet fått lära mig att det går att ha ett bra liv utan rikedom och pengar, även om det självklart underlättar. Tror pengar är en stor del till att det inte är fred i världen faktiskt. Man är rikare ändå om man får uppleva kärlek.)
 • Humoristisk / Intelligent – (Även om jag tycker att det är coolt med intelligenta människor och det är väldigt attraktivt, så tycker jag ändå att humor är ett av det mest attraktiva hos en annan människa och mig själv. Jag tycker att humorn är det viktigaste nästan, att man behåller den även i svåra tider. Jag har den ofta som skyddsmekanism tror jag för att ta mig igenom saker. Sen ska man kanske välja sina stunder när man ska skämta och inte, men jag tycker inte man ska ta livet på för stort allvar. Utan man ska istället försöka ha så kul på vägen som man kan. Att skratta är ett av dem bästa sakerna jag vet, det är viktigt att ha humor och bara kunna skratta åt livet ibland istället för att analysera det.)

Du kanske också gillar:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.