Hus update: Husgrund

Hej!

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev, mest för att det är så sjukt mycket på jobbet just nu (jobbar ju i klädbutik) nu när det är mitt i julhandeln, så hinner knappt komma hem så somnar jag på soffan eller orkar inte ta fram datorn ens. Men så är det i handeln vid jul och det är jag ju förberedd på varje år!

Men nu till huset: De har börjat gräva ut grunden! Jippie! Just nu är det som en enda stor arbetsplats med jord överallt och diverse bygg-saker, men under nästa vecka kommer förmodligen grunden stå klar. Så himla spännande! Huset kommer ju den 10 januari så det känns som tiden springer iväg vilket är bra, haha!

Vårt hus har en sk. isolergrund, som varken ska kunna släppa in fukt eller mögla vilket är kanon. Jag ska åka ut till tomten imorgon och kika och fota lite och lägga upp här i bloggen så ni får se hur det ser ut nu. Dock har vi haft endel problem med de stora mängder snö som kommit. Det är ett BERG av snö på vår tomt och vi funderar på om det kan vara en bra idé att försöka få det bortforslat. Det är ju så mycket annat som ska få plats där, t.ex. trädrötter so de grävt upp, jordhögar, själva grunden och dom själva… haha. Så det får vi kika närmare på vad det kan tänkas kosta.

Jag skriver mer imorgon då jag varit där! Hoppas ni har haft en trevlig helg 🙂 kram

Du kanske också gillar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.